Heeft u last van houtworm?

Met meer dan 160 jaar ervaring in ongediertepreventie en -bestrijding is Olischlager B.V. ook dé houtwormspecialist van Limburg.

Gespecialiseerd in diverse bestrijdingsmethodieken

Meer dan 160 jaar ervaring

Vrijblijvend avies

Wat is houtworm?

Houtaantasters, in de volksmond ook wel ‘houtworm’ genoemd, bestaat uit verschillende soorten insecten en schimmels die hout aantasten. Denkt u aan de houtwormkever of de huisboktor waarvan de larven flinke schade kunnen aanrichten aan uw gebouw of meubels. Maar ook schimmels kunnen schadelijk zijn en uw houten constructie instabiel maken. Gedegen bestrijding van houtaantasters is zeker een must wanneer u de waarde en kwaliteit van uw gebouw of meubels wil waarborgen.

Gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in diverse bestrijdingsmethodieken van alle soorten houtaantasters en hebben wij niet alleen geïnvesteerd in kennis en kunde van onze medewerkers, maar ook in materiaal en serviceniveau.

Vrijblijvend

Meer informatie of een offerte ontvangen

Bent u opzoek naar een betrouwbare, professionele partner en kennis van zaken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte.