Goed om te weten: Olischlager B.V. is in het bezit van alle benodigde certificeringen

Olischlager B.V. is in het bezit van het certificaat IPM Rattenbeheersing.

Om te mogen werken met rodenticiden om gebouwen en voedselopslagplaatsen plaagdier vrij te maken, is het sinds 1 januari 2017 verplicht het IPM certificaat te dragen. Regelgeving hieromtrent is vastgelegd in het handboek ‘beheersing rattenpopulaties rondom gebouwen en opslagplaatsen’ (HBR). Het beheer van het HBR is in handen van het KPMB. Zij zullen ervoor zorgen dat het HBR beantwoordt aan wet- en regelgeving en overige eisen voor een verantwoorde beheersing van rattenpopulaties.

Al onze medewerkers zijn EVM gediplomeerd.

Dit betekent dat zij in het bezit zijn van het bewijs van vakbekwaamheid ‘Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen”. Een bewijs dat sinds 1999 verplicht is gesteld voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met de bestrijding van plaagdieren. Kijk hier voor meer informatie

Olischlager B.V. beschikt over een serviceovereenkomst met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD)

Het kan voorkomen dat wij als ongediertebestrijders tegen een probleem aanlopen waarvoor wij geen oplossing weten. In dat geval kunnen wij te allen tijde contact opnemen met de deskundige biologen of adviseurs van het KAD. Wel zo prettig voor ons en u als onze opdrachtgever!